a lot of water under the bridge

image-5483f9c5ec1e50e859c8247b4275bf682d5ba75b385fd3810966f39ce46129b8-V

The Empire State Building

Well, hello again

Újra írok, mert izgalmas év áll mögöttem. Szerelem, összeköltözés, és az ezzel járó nehézségek, ingázás, távkapcsolat. Hell.
A távkapcsolat nehéz. Mondom még egyszer: _nagyon nehéz_. Ha most elképzelted, hogy mennyire lehet nehéz, szorozd meg tízzel, akkor talán érted, miről beszélek. Leírhatatlan.
Vannak jó dolgok, mikor együtt vagytok, minden jó, összebújások, együtt töltött esték, séták kéz a kézben. Amikor 1000%-ig biztos vagy benne, hogy ő a megfelelő ember melléd, belül tudod, hogy ő a párod, még a vitákat is könnyű elsimítani egy-egy érintéssel, öleléssel.
Vannak az időszakok, amikor távol vagytok egymástól. Viber, Skype napi szinten, és nélkülözések. El akarod terelni a figyelmed a hiányáról, így turistáskodsz, vagy emberekkel találkozol, próbálod jól érezni magad. Nehéz.

image-0d1315ddc880c67abdcd0469fdb8d457236d0f4513dac1664531869642084d5e-V

Central Park

The other side

Újra írok, mert nagyon mozgalmas év áll előttem.
Lakásra gyűjtünk, ezért dolgozom sokat, és a főnököm/kliensem/betegem úgy döntött, hogy idén nem csak New York, Washington D.C. és London lesz a célpont, hanem úgy találja, hogy Európa nagy része igen érdekes hely lett a menekülthelyzet jóvoltából – legalábbis neki, mint újságírónak ez izgalmas kihívásokat rejteget.
Így nyártól karácsonyig európai körútra indulunk. Párizsban kezdünk, majd érintjük a Skandináviát, Németországot, a Balti államokat, Lengyelországot, ha szerencsénk – és vízumunk is lesz – talán Moszkváig is eljutunk, végül Berlinben és Brüsszelben tervezi befejezni az utat, karácsonyra már Londonban akar lenni.

20150725_202619

London

Ezért úgy döntöttem, újra írni fogok, mert lesz miről 🙂

Szerencsésnek érzem magam minden tekintetben és nehezen engedem el ezt az életemet. Nem feltétlenül a luxust, hanem a lehetőségeket, mikor nem tudhatom, hogy a következő nap mit hoz. A szeretem a szabadságot, hogy önálló keresetem van és nem függök senkitől. Az elmúlt hét évben bejártam a világ néhány szegletét köszönhetően a munkám flexibilitásának. Szeretem, hogy nem csak 21 szabadnapom van évente, hogy nem vagyok bezárva egy irodába. Nehezen mondok le erről a munkáról, ami az elmúlt években annyi lehetőséget és meglepetést nyújtott számomra. Nehezen szánom rá magam, hogy végleg visszamenjek Magyarországra felégetve magam mögött mindent.
Ugyanakkor vágyom rá, hogy családom legyen, férjem, gyerekem. Hiányzik Jason, hiányzik, hogy ritkán vagyunk együtt, hiányzik, hogy nem alszunk együtt minden nap, de ezzel együtt is úgy érzem, hogy a világ legjobb munkája az enyém, és elképesztően szerencsés vagyok, hogy miközben bejárom a világot, azt csinálom, amit szeretek.
New York, D.C., nyártól Európa vár rám, úgyhogy mostantól ez hivatalosan is egy utazó blog.

20160117_203433

New York skyline

Welcome to my world! 🙂

Reklámok

Ana névjegye

Always up for a laugh and trying new things. New experiences and fun are high on my agenda. I love to travel to foreign parts, just being alone, chill out. Life should be about the present not dwelling on the past or make to much plan about the future, 'cause things always change and anything could happen.
Kategória: The World, work | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) a lot of water under the bridge bejegyzéshez

 1. Suz'n szerint:

  Mámorító lehet, minden prójával és kontrájával együtt. Jó kis bejegyzés lett!

  • Ana szerint:

   Köszi 🙂 Tényleg mámorító.

  • Hutásné Kovács Irma szerint:

   Imádlak! Éldd ki az élet adta lehetőségeket, de ne feszítsd túl a húrt! Ha úgy érzed nagyon, de nagyon, de nagyon……. hiányoztok egymásnak? hát gyere haza. Hidd el, az is lesz olyan nagy élmény! Csak más! Nem fogod sajnálni! Ezzel együtt várom minden írásod, Veled utazom én is! Pussssssssssssssssssz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s